Ace Jobcenter SELECTIE

Ace Jobcenter zorgt voor de juiste mensen op de juiste plaats.
Wij hebben 19 jaar ervaring in het plaatsen van tijdelijke arbeidskrachten bij onze opdrachtgevers. Onze accountmanagers maken samen met u een inventarisatie van uw eisen. Aan de hand daarvan doen ze u een passend aanbod.

De mensen die voor ons werken, komen uit:          
Nederland, Polen, Portugal, Hongarije, Griekenland, Turkije en Slowakije.
In deze landen werven wij zelf. Daarnaast maken we in Polen gebruik van een tussenpersoon. Bij de intake hanteren we strenge selectiecriteria, zoals bijvoorbeeld talenkennis.

Ace Jobcenter LEGALITEIT

Voor zowel uitzendbureau als opdrachtgever staan er zware sancties op het werken met illegale medewerkers. Voor u en ons is het dan ook van het grootste belang om zeker te weten dat uitzendkrachten betrouwbaar en legaal zijn. Onze organisatie is hierop ingesteld. Wij hebben alle benodigde maatregelen getroffen om te voorkomen dat u voor onaangename verrassingen komt te staan.

De meeste van onze medewerkers vliegen in vanuit de landen van herkomst. Hierdoor vindt al een eerste check plaats op de geldigheid van de identiteitsbewijzen. De tweede check is bij ons op kantoor. Met de nieuwste technieken stellen wij de identiteit van onze nieuwe medewerkers vast, Is er ook maar enige twijfel, dan raadplegen we de bevoegde instanties.

Ace Jobcenter staat als grote uitzendorganisatie onder voortdurende controle van allerlei instanties. Keer op keer doorstaan wij deze controles met vlag en wimpel. Bij ons werken simpelweg geen illegale medewerkers. Gegarandeerd.