Over Ace Jobcenter

Wij zijn er speciaal voor werknemers en werkgevers

Over ons

Ace Jobcenter is een 23 jaar oud uitzendbureau gevestigd in Den Haag, met als missie mensen en bedrijven te doen bloeien. Wij hebben een uitzonderlijke reputatie opgebouwd door werkzoekenden in contact te brengen met zinvolle werkmogelijkheden en door personeel van topkwaliteit te leveren voor enkele van de meest succesvolle bedrijven. We leveren personeel naar de volgende sectoren:

 • plant

  Sierteelt

  Wij zijn uw betrouwbare partner in de sierteeltsector. Ons uitzendbureau staat klaar om hooggekwalificeerd personeel te leveren dat uw bloemen- en plantenkwekerij naar nieuwe hoogten zal brengen. Of u nu tijdelijke krachten nodig heeft voor piekperiodes of ervaren professionals voor langere termijn, wij begrijpen de unieke eisen van de sierteeltindustrie.

 • logistiek

  Logiestiek

  hooggekwalificeerde medewerkers die uw logistieke operaties optimaliseren. Van ervaren magazijnmedewerkers tot deskundige planners en betrouwbare chauffeurs, wij begrijpen de complexiteit van de logistieke wereld. Met ons uitgebreide netwerk bieden wij flexibele oplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen.

 • plant

  Schoonmaak

  Bij Ace Jobcenter zijn we toegewijd aan het leveren van gekwalificeerd personeel binnen de schoonmaaksector. Onze zorgvuldig geselecteerde professionals beschikken niet alleen over de benodigde schoonmaakvaardigheden, maar begrijpen ook het belang van een hygiënische omgeving. We bieden op maat gemaakte oplossingen voor diverse sectoren, waaronder kantoren, medische instellingen en horecagelegenheden.

 • AGF

  Ace Jobcenter is uw partner voor hoogwaardig inpakwerk binnen de AGF-sector. Wij leveren deskundig personeel dat niet alleen efficiënt inpakt, maar ook begrijpt hoe belangrijk het is om de kwaliteit en versheid van producten te waarborgen

 • Bouw

  Ace Jobcenter is dé partner voor kwalitatief bouwpersoneel met de juiste kennis. We bieden meer dan alleen werknemers we verweven de benodigde expertise in de bouwsector.